100g kirsikkatomaatteja
1 pss (200g) kinkkusuikaleita
1 dl sinihomejuuston muruja( voit korvata myös jollain toisella juustolla)
1/2 dl kuivattua paahdettua sipulia
2 valkosipulinkynttä
n 1 rkl tuoreita basilikan lehtiä silputtuna
2 dl valion maustettua ruokakermaa 3 juustoa
3 munaa
1/2 dl sokeria
3 /4 dl oliiviöljyä
1 tl suolaa
3 tl leivinjauhetta
6 dl vehnäjauhoja
mustapippuria oman maun mukaan
1-2 dl emmental juustoraastetta muffinien päälle (+ hieman sinihomejuustomuruja)

Puolita kirsikkatomaatit. Yhdistä jauhot, leivinjauhe, suola ja pippuri. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kerma ja öljy, kääntele isolla lusikalla varovasti sekaisin pohjasta asti. Lisää kinkkusuikaleet, paahdettu kuivattu sipuli, basilikanlehtisilppu ja valkosipulimurska. Sekoita varovasti. Sihtaa joukkoon jauhot ja kääntele varovasti lusikalla sekaisin, vain sen verran kuin on pakko. Älä vatkaa. Lisää tommaatit ja sinihomejuusto. Lusikoi taikina muotteihin. Laita halutessasi jokaisen muffinin pinnalle puolikas kirksikkatomaatti ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteisessa uunissa 20 minuuttia.