200 gr        margariinia(esim.juokseva Sunnuntai tai Flora Culinesse)
2 dl           sokeria
3 kpl          munia
3 dl           vehnäjauhoja
1:n            appelsiinin raastettu kuori
1 tl           leivinjauhoa
1 tl           vaniljasokeria

Kuorrutus:
2:n           appelsiinin mehu (tai 1½ dl täysmehua, ei ihan saman makuista)
1 dl           sokeria

Vaahdota margariini ja sokeri vaahdoksi, lisää kananmunat yksitellen joukkoon. Sekoita kuivat aineet ja appelsiinin kuori sekaisin  ja siivilöi vaahdon joukkoon.

Paista 175 ¤  35 – 40 min

Kuorrutus:

Purista 2:sta appelsiinista mehu, (n1½ dl ) Kuumenna mehu ja laita sekaan 1 dl sokeria.

Kun kakku on kypsä ja olet kumonnut se pois vuoasta, pese vuoka ja laita lämmin kakku takaisin vuokaan. Kuumennettu mehu valutetaan kakun päälle. Annetaan vetäytyä ja jäähtyä vuoassa.

Mehu jää ensin "lillumaan"  kakun päälle, mutta imeytyy kyllä lopuksi kokonaan.