Resepti on löydetty Viljaanan Rakkaudesta ruokaan blogista. Ohjeessa oli desin verran kermaa, mutta muistin sen vasta kun kakku oli uunissa. Todella hyvää tuli silti! 

200 g margariinia
2 dl sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 tl kaakaojauhetta (Van Halen)
1 dl Daim-cappuccinojauhetta (2 pussia)
(1 dl kermaa)

Vatkaa margariini ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.Lisää munat yksitellen,voimakkaasti vatkaten.Yhdistä kaikki muut kuivat aineet paitsi kaakao ja cappuccinojauhe.Sekoita nostellen margariiniseokseen.Lisää kerma.Ota taikinasta osa toiseen kulhoon ja sekoita siihen kaakao sekä cappuccinojauhe.Nostele vaaleaa ja tummempaa taikinaa kerroksittain voideltuun korppujauhotettuun kakkuvuokaan.Pistele haarukalla taikinaa, jolloin syntyy tiikerikakun raidat.Paista 175 asteisessa uunissa tunnin verran.